22.09.2015 16:28

Poldervaart heeft weinig te verliezen

Adrie Poldervaart heeft woensdagavond in het bekerduel tussen topklasser Barendrecht en Excelsior weinig te verliezen. Hij is bij beide clubs werkzaam. Bij Barendrecht fungeert Poldervaart als hoofdtrainer, bij Excelsior is hij al ruim twintig jaar als fysiotherapeut actief.

"Voor mij is dit aan de ene kant een vervelende loting, omdat de clubs allebei mijn werkgever zijn, maar als trainer is het wel leuk om het met mijn ploeg op te mogen nemen tegen een Eredivisie-club", liet Poldervaart (44) dinsdag op de website van Excelsior weten.

Trainer Fons Groenendijk van Excelsior ventileerde eveneens gemengde gevoelens. "Ik vond het meteen al geen leuke loting. Wij werken dagelijks met elkaar en dan is het lastig als hij ineens met zijn ploeg tegen ons speelt. Adrie is iemand die bezeten is van voetbal en daar het liefst 24 uur per dag mee bezig zou willen zijn. Hij heeft zeer veel kennis en ik vind het heel prettig om hem als klankbord te hebben binnen onze staf. Maar dat hij bij ons werkzaam is, maakt deze bekerwedstrijd wel pikant."

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner