22.09.2015 20:12

PSV en Cambuur-reserves krijgen speeltijd

Zowel het thuisspelende PSV als SC Cambuur spelen dinsdagavond in de bekerwedstrijd met wat reserves. Beide ploegen hebben een andere doelman onder de lat staan in vergelijking met de wedstrijden in de Eredivisie.

Bij PSV mag Remko Pasveer weer plaatsnemen in het doel in de eerste confrontatie in de KNVB beker. Phillip Cocu speelt net als tegen Heracles met dezelfde vier verdedigers, wel wijzigt de oefenmeester van de Eindhovenaren zijn middenveld. Door het ontbreken van de geschorste Davy Pröpper, staat Stijn Schaars vanavond op het middenveld. Voorin neemt Jürgen Locadia de plek van Luciano Narsingh in.

SC Cambuur start vanavond met Leonard Nienhuis in het doel. De doelman raakte zijn basisplaats kwijt aan Harm Zeinstra, maar mag vanavond laten zien dat hij het keepen nog altijd niet verleerd is. Kai Heerings neemt achterin de plaats van Wessel Dammers in. Marlon Pereira en Calvin Mac-Intosch beginnen in de verdediging, dat gaat ten koste van Djavan Anderson en Marvin Peersman. Sander van der Streek keert terug in de basis na zijn schorsing. Valmir Berisha staat zijn plaats af aan Bartholomew Ogbeche, die samen met Mikhail Rosheuvel en Xander Houtkoop de aanval van vanavond vormt.

Volg de wedstrijd die om 20.45 begint hier LIVE

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner