22.09.2015 22:15

Amateurs van Lienden verrassen FC Volendam

FC Volendam heeft zich dinsdagavond laten verrassen in de tweede ronde van de KNVB beker. De koploper van de Jupiler League ging onderuit bij Lienden (0-1), de regerend algeheel kampioen van het amateurvoetbal. Guillano Grot tekende vlak voor rust voor de enige treffer van de topklasser.

Nacer Barazite (derde minuut) en Rubio Rubin (94e minuut) bezorgden FC Utrecht een moeizame zege op ONS Sneek (2-0). Doelman Robbin Ruiter haalde het einde van de wedstrijd niet. Hij moest zich geblesseerd laten vervangen door Filip Bednarek, de tweede doelman.

Robbie Haemhouts tekende voor twee treffers van Willem II in het gewonnen duel met DOVO (3-0). Lesly de Sa bepaalde even voor tijd de eindstand. Noordwijk kon voor eigen publiek niet stunten tegen NEC (0-3). Christian Santos, Marcel Ritzmaier en Mohamed Rayhi scoorden voor de Nijmeegse club.

Rangelo Janga en Michael Chacon rekenden namens FC Dordrecht al in de eerste helft af met de amateurs van Feyenoord (2-0).