23.09.2015 14:56

Thern na knietje onzeker voor Vitesse-thuis

Simon Thern bleef in de rust van de bekerwedstrijd NAC Breda - sc Heerenveen achter in de kleedkamer. De middenvelder van de Friezen kreeg in de eerste helft een knietje op zijn dijbeen en kon daardoor niet verder. Het is nog onzeker of Thern de volgende wedstrijd van sc Heerenveen haalt.

De Friezen spelen namelijk zaterdag alweer de volgende wedstrijd, thuis tegen Vitesse in de Eredivisie. Fysiotherapeut Erik ten Voorde vertelt op de clubwebsite van sc Heerenveen dat de blessure op zich meevalt, maar dat het nog niet zeker is dat Thern in de wedstrijd tegen Vitesse mee kan spelen.

"Simon kwam vandaag niet slecht terug, maar zijn dijbeen is nog wel pijnlijk. We moeten van dag tot dag bekijken of hij Vitesse haalt." Er was echter ook goed nieuws vanuit de ziekenboeg van sc Heerenveen. Spits Luka Zahovič is weer fit en kan zodoende gaan knokken voor zijn debuut in de Eredivisie. De jonge aanvalsleider werd afgelopen zomer overgenomen van NK Maribor, maar speelde nog geen wedstrijd voor sc Heerenveen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner