25.09.2015 16:50

Wedstrijddata derde ronde beker zijn bekend

De KNVB heeft vrijdagmiddag de definitieve data van de wedstrijden in de derde ronde van de KNVB beker bekend gemaakt. PSV opent de derde ronde met een thuiswedstrijd tegen SC Genemuiden, Feyenoord - Ajax wordt op 28 oktober afgewerkt.

De wedstrijd in De Kuip staat om 19.45 op de planning. In totaal worden er zestien wedstrijden gespeeld in de derde ronde, waarvan er zeven op dinsdag 27 oktober worden afgewerkt, zes op woensdag 28 oktober en de resterende duels worden uitgevochten op donderdag 29 oktober.

De wedstrijden NEC - Sparta, sc Heerenveen - Helmond sport en SC Telstar - AZ staan op de laatste speeldag van de derde bekerronde ingepland. De wedstrijd tussen VVSB en FC Emmen wordt woensdagavond om 20.00 afgewerkt en dit kan weleens problemen op gaan leveren.

In een grappige conversatie vroeg FC Emmen, uitkomend in de Jupiler League, aan de amateurploeg of ze wel over een lichtinstallatie beschikten. VVSB bood aan om de wedstrijd dan maar in de middaguren af te werken, maar met het tijdstip van 20.00 kunnen er wel eens problemen ontstaan. Hierover zal later meer bekend worden.

Voor een volledig overzicht kun je terecht op deze pagina, of bekijk de afbeelding onder dit bericht.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner