25.09.2015 21:33

Bosz: "Heerenveen-uit een taaie opdracht"

Vitesse-trainer Peter Bosz (r.) kijkt vanaf de dug-out toe hoe zijn ploeg het in De Galgenwaard doet tegen FC Utrecht. (13-09-2015)
Vitesse-trainer Peter Bosz (r.) kijkt vanaf de dug-out toe hoe zijn ploeg het in De Galgenwaard doet tegen FC Utrecht. (13-09-2015)

Peter Bosz verwacht een moeilijke wedstrijd tegen sc Heerenveen. Vitesse gaat op bezoek bij de Friezen en Bosz denkt dat zijn ploeg een lastige opdracht te wachten staat.

"Heerenveen is zoekende, maar het neemt niet weg dat zij over kwaliteit beschikken en prima voetballers in de selectie hebben. Heerenveen-uit is voor iedereen een zeer taaie opdracht. Ook voor ons", zo voorspelt Bosz tijdens de persconferentie. De oefenmeester ziet dat zijn ploeg ook nog niet op topniveau is. "Ik vind dat we nog wat zoekende zijn. Daarnaast zit het niveau van de spelersgroep dicht bij elkaar. De jongens die afgelopen woensdag speelden, verdienden het ook."

Valeri Qazaishvili lijkt het duel niet te halen. De Georgiër is nog steeds geblesseerd. "Hij wordt al twee weken telkens opgelapt om weer te kunnen spelen", aldus een balende Bosz. "En telkens valt hij tijdens de wedstrijd uit. Hij heeft een spierblessure, die vrij diep zit. Daar moeten we voorzichtig mee zijn. Daarom moet hij eerst fit worden, voordat ik hem weer opstel."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner