28.09.2015 12:04

Vejinović over spel: "Geeft het even de tijd"

Marko Vejinović is een onopvallende factor bij Feyenoord. De aankoop van de Rotterdammers voetbalt in de schaduw van blikvanger Michiel Kramer, Dirk Kuyt en Eljero Elia.

Op nummer '6' verdeelt Vejinović het spel, maar hij is van mening dat het nog beter kan. Daarmee doelt hij op zijn eigen prestaties, maar ook op die van zijn collega's. "Elia en Kuyt hebben dan wel veel ervaring, maar ook voor hun is dit allemaal weer nieuw", zegt hij in gesprek met Voetbalprimeur. De middenvelder vindt het normaal dat Feyenoord nog niet sprankelend voetbal speelt. "Ook zij moeten wennen aan hun omgeving en teamgenoten. Feyenoord heeft een andere speelstijl dan hun vorige clubs, dus is het logisch dat er een aanpassingsperiode nodig is. Maar het gaat nu steeds beter."

Vejinović zelf kreeg ook wat kritiek te verwerken. Hij zou te weinig risico's nemen in zijn spel. "Ik heb die kritiek niet meegekregen en het maakt me ook niet uit", aldus de speler zelf. "Of ik misschien dieper moet spelen zoals in mijn Vitesse-tijd? Dat komt allemaal vanzelf wel. Bij Vitesse speelden we ook anders dan hier bij Feyenoord, geef het even de tijd.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner