01.10.2015 12:16

Toulalan zag succes van Martial wel aankomen

Anthony Martial werd door Manchester United voor veel geld overgenomen van AS Monaco. Met het prijskaartje kwamen hoge verwachtingen mee, maar dat de Franse spits zo goed zou beginnen in Engeland, verraste veel mensen. Oud-teamgenoot Jérémy Toulalan verwachtte dit echter wel.

"Nee, zijn prestaties komen niet als een verrassing voor mij", vertelt hij aan Sky Sports. "Anthony heeft heel veel goede kwaliteiten. Hij is een goede knul en hij zal veel successen boeken in Manchester", kijkt de Franse middenvelder, die nu nog onder contract staat bij AS Monaco, naar zijn toekomst.

Manchester United betaalde afgelopen zomer vijftig miljoen euro voor de tiener en bood de Franse aanvalsleider een hoog salaris. "Om eerlijk te zijn denk ik dat het heel moeilijk was voor Anthony om zo'n aanbieding als deze te weigeren. Ik ben echt blij voor hem, hij speelt goed bij Manchester United."

Martial, afkomstig uit de jeugdopleiding van Olympique Lyon, scoorde in zijn eerste zes wedstrijden in het shirt van Manchester United vier keer. Hij loopt na drie wedstrijden één op één in de Premier League.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner