03.10.2015 10:29

Willem II beslist laat over aanvoerder Peters

Jordens Peters (l.) begaat een overtreding op Milot Rashica (r.) tijdens het competitieduel Willem II - Vitesse. (09-08-2015)
Jordens Peters (l.) begaat een overtreding op Milot Rashica (r.) tijdens het competitieduel Willem II - Vitesse. (09-08-2015)

Het is nog onzeker of Willem II-aanvoerder Jordens Peters inzetbaar is voor de Tilburgers in de competitiewedstrijd tegen PEC Zwolle. De mandekker kampt met een hamstringblessure, maar is mogelijk fit genoeg om het duel op de zaterdagavond te halen.

Willem II wacht in ieder geval zo lang mogelijk voordat het een beslissing maakt over het meespelen van Peters. De centrale verdediger miste de vorige wedstrijd van Willem II vanwege de blessure en dat duel verliep niet vlekkeloos. Tegen hekkensluiter De Graafschap werd met 2-2 gelijkgespeeld. 

Volgens het Brabants Dagblad wordt er zaterdagochtend gekeken naar de fysieke gesteldheid van Peters. Mocht hij de wedstrijd niet halen, dan zal Jurgen Streppel hoogstwaarschijnlijk weer schuiven in zijn verdediger. Tegen De Graafschap werd Frank van der Struijk de nieuwe centrale verdediger, waarna huurling Ruben Ligeon op de positie van rechtsback kwam te staan.

Peters liep de hamstringblessure op tijdens de bekerwedstrijd van Willem II tegen VV DOVO Veenendaal.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner