03.10.2015 22:14

Voetbalduel in Nice gestaakt na wolkbreuk

De voetbalwedstrijd tussen OGC Nice en FC Nantes is zaterdagavond in de rust bij een stand van 2-2 gestaakt, omdat een wolkbreuk verder voetballen onmogelijk maakte. Aangezien het ook hevig onweerde aan de Franse Côte d'Azur besloot de scheidsrechter het duel op het kletsnatte veld niet meer te hervatten. De competitiewedstrijd in de Ligue 1 wordt later uitgespeeld.

Jules Iloki had FC Nantes al vroeg op voorsprong gezet, waarna Valere Germain de verhoudingen met twee doelpunten omkeerde. Vlak voor rust werd het via Adrien Thomasson weer gelijk.Kolbeinn Sigþórsson kreeg zijn zesde basisplaats in de Ligue 1, maar het lukte de IJslander vooralsnog niet om te scoren.

Wanneer de wedstrijd wordt hervat is nog niet bekend. OGC Nice staat momenteel bij de bovenste plekken van de middenmoot, terwijl FC Nantes het juist met de onderste plekken van die middelste regio moet doen.