06.10.2015 16:20

KNVB eist vier duels schorsing voor Kramer

De aanklager van het betaalde voetbal heeft Feyenoord en Michiel Kramer een schikkingsvoorstel gedaan van vier wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk. De spits van de Rotterdammers moet vrezen voor een lange schorsing na een slaande beweging in het duel met De Graafschap.

Kramer zou tegen De Graafschap een slaande beweging hebben gemaakt richting Ted van de Pavert. De aanklager van het betaalde voetbal heeft de beelden bekeken en komt met een schikkingsvoorstel. "Het voorstel is een uitsluiting van vier wedstrijden waarvan één wedstrijd voorwaardelijk met de proeftijd van een jaar, vanwege het slaan van een tegenspeler (De Graafschap – Feyenoord, 4 oktober 2015)", noteert de KNVB op de website. "De aanklager komt tot dit schikkingsvoorstel op basis van de verklaringen van betrokkenen en tv-beelden."

Zodoende is het mogelijk dat Feyenoord de spits alweer een langere periode moet missen. Het kan echter nog wel in beroep gaan. Het heeft tot woensdagochtend 10.00 uur om beroep aan te tekenen. Eerder kreeg Eljero Elia ook een schorsing opgelegd vanwege een vermeende kopstoot in een duel met Jong Feyenoord, maar die werd na het beroep van de Rotterdammers geschrapt. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner