18.10.2015 10:30

Pröpper met mond vol tanden na gelijkspel

Rick Kruys (r.) moet in de achtervolging bij Davy Pröpper (l.) tijdens het competitieduel PSV - Excelsior. (17-10-2015)
Rick Kruys (r.) moet in de achtervolging bij Davy Pröpper (l.) tijdens het competitieduel PSV - Excelsior. (17-10-2015)

Vlak voor tijd verspeelde PSV twee dure punten in de strijd om de koppositie van de Eredivisie. Tegen Excelsior ging het in de blessuretijd mis, nadat Nigel Hasselbaink na balverlies van PSV kon scoren. Davy Pröpper kon het nauwelijks beseffen.

"Het is dat ik het op het scorebord zag staan, maar anders zou ik het niet geloven. We geven dit echt zo knullig weg", stelt de middenvelder van PSV voor de camera van de NOS. Vlak voor tijd stond doelman Jeroen Zoet nog met de bal in zijn handen, tien seconde later was de tegentreffer een feit.

De goalie van PSV gooide de bal snel naar de zijlijn, waar de bal vervolgens werd verspeeld. "We hebben een gebrek aan killersmentaliteit en concentratie getoond. We begonnen nog goed en creëerde een paar goede kansen in de eerste helft. Dat we uiteindelijk nog die tegentreffer moeten slikken is gewoon ongelooflijk."

Het puntenverlies van PSV is nog niet dodelijk, beseft ook Pröpper. "Het is seizoen is daarvoor nog te lang, maar het is duidelijk dat dit soort verrassingen niet meer mogen voorkomen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner