19.10.2015 09:18

Van Hanegem hekelt PSV vanwege lanfterfanten

Davy Pröpper kan juichen na het scoren van de 1-0 tijdens PSV - Excelsior. (17-10-2015)
Davy Pröpper kan juichen na het scoren van de 1-0 tijdens PSV - Excelsior. (17-10-2015)

Willem van Hanegem heeft zich geïrriteerd aan PSV. De Eindhovenaren speelden gelijk tegen SBV Excelsior. Een kandidaat voor de titel liet punten liggen tegen een degradatiekandidaat en dat kan niet volgens De Kromme.

"Dat PSV is toch niet te geloven. Heb je twee weken geleden een geweldige wedstrijd gespeeld en dan gooi je dat goede gevoel meteen weer weg door zo te lopen klooien tegen Excelsior", zo schrijft hij in zijn column voor het Algemeen Dagblad. Van Hanegem doelt daarmee op de 1-2 overwinning van PSV tegen Ajax.

Van Hanegem is nog niet klaar met zijn kritiek. "Het doet me als voetballiefhebber echt pijn om een ploeg als PSV zo te zien lanterfanten. Er was geen strijd en het lukte niet om een bal over vijf, zes meter bij een medespeler te krijgen", aldus het Feyenoord-icoon. "Een ploeg als PSV kan niet op zeventig procent spelen en dan gewoon even winnen. Dat is alleen weggelegd voor de echt grote elftallen, Barcelona, Real Madrid. Ik gunde Excelsior het puntje wel. En niet omdat dat gelijkspel gunstig is voor Feyenoord. Zo zit ik niet naar wedstrijden te kijken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner