20.10.2015 10:02

Sinkgraven: "Je moet toch minuten maken"

Daley Sinkgraven mocht maandagavond eindelijk weer minuten maken. De middenvelder van Ajax moest met Jong Ajax aantreden tegen Almere City FC.

"Ik was weinig aan de bal en was aan het zoeken", vertelt Sinkgraven aan FOX Sports. "Het ging iets minder, gelukkig was het na rust beter", aldus Sinkgraven, die graag in zichzelf wil investeren. "Ik denk dat je het ook voor jezelf moet doen. Je moet toch je minuten maken. Zeker na een tijdje alleen maar trainen is het spelen van een wedstrijd lekker. En dan moet je er zelf wat van maken."

Een maand geleden speelde Sinkgraven voor het laatst in de Eredivisie. De middenvelder mocht acht minuten voor tijd invallen tijdens het duel met Excelsior (2-0 overwinning, red.). "Ik moet elke dag in mezelf blijven investeren en blijven knokken. Natuurlijk is dat zwaar, maar ik moet mentaal sterk zijn en niet in de teleurstelling blijven hangen. We hebben een programma dat zwaar is voor de jongens die alles spelen. En als mijn kans komt, ben ik er klaar voor."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner