23.10.2015 10:33

FC Utrecht-banneling: "Straf was terecht"

Yassin Ayoub is teleurgesteld na de nederlaag (3-1) van FC Utrecht op bezoek bij Willem II. (18-09-2015)
Yassin Ayoub is teleurgesteld na de nederlaag (3-1) van FC Utrecht op bezoek bij Willem II. (18-09-2015)

Yassin Ayoub is bij FC Utrecht weer in genade aangenomen. Omdat de 21-jarige middenvelder afspraken niet na kwam en te laat kwam op trainingen, werd hij disciplinair geschorst. Voor het competitieduel van vrijdag met PEC Zwolle is Ayoub weer terug in de wedstrijdselectie.

De banneling zegt geleerd te hebben van zijn fouten. "Het heeft me wakker gemaakt. Ik heb een fout gemaakt. Een straf accepteer je als-ie terecht is en dat was het in dit geval. Ik probeer mezelf altijd een spiegel voor te houden. Tachtig procent van wat er in je leven gebeurt, ligt aan jezelf. Nu is het tijd om weer van waarde te zijn voor de ploeg en uiteindelijk ook voor mezelf. Met mijn kop omhoog", zegt Ayoub in het Algemeen Dagblad. 

Nu de straf van Ayoub erop zit, kijkt hij extra uit naar de wedstrijd tegen PEC Zwolle. ",Ik ben een jonge prof, ook ik ben een mens, ook ik maak fouten. Ik zeg niet dat het nooit meer zal gebeuren ook, maar zal er alles aan doen om het vertrouwen terug te winnen. Ik ben altijd om getergd mezelf te laten zien, nu tegen Zwolle nog een beetje extra."
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner