23.10.2015 10:58

Karsdorp verlengt contract bij Feyenoord

Feyenoorder Rick Karsdorp controleert de bal in een oefenduel met VVV-Venlo ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. (18-07-2015)
Feyenoorder Rick Karsdorp controleert de bal in een oefenduel met VVV-Venlo ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. (18-07-2015)

De toekomst van Rick Karsdorp ligt voorlopig bij Feyenoord. De rechtsback heeft met de Rotterdammers een principeakkoord bereikt over de verlenging van zijn contract tot medio 2020. Zijn oude contract liep door tot de zomer van 2018. "Fantastisch nieuws."

"Hieruit spreekt veel vertrouwen van de club in mij. Vorig seizoen ben ik me gaan richten op de rechtsbackpositie en kwam ik na de winterstop vast in de ploeg. Bij Feyenoord kan ik me ontwikkelen, maar ik denk dat niemand had verwacht dat het dit seizoen al zó lekker zou gaan. Dat ik nu even geblesseerd ben is vervelend, maar als ik terugkom zal ik er zeker weer staan", zegt Karsdorp op de website van Feyenoord.

Feyenoord zag Karsdorp een stormachtige ontwikkeling doormaken. "Wij hebben een groot vertrouwen in hem, denken dat hij in de toekomst nóg belangrijker kan worden voor de ploeg", aldus technisch directeur Martin van Geel. "Rick heeft dit vernieuwde en verbeterde contract zelf afgedwongen met zijn goede prestaties en ziet volop doorgroeimogelijkheden bij Feyenoord. Dat perspectief bieden wij hem graag."
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner