23.10.2015 22:30

Genk gaat voor eigen publiek onderuit

Racing Genk heeft vrijdagavond verzuimd zich in ieder geval voor even naast Oostende en AA Gent aan kop van de hoogste Belgische voetbalklasse te nestelen. De club ging voor eigen publiek hard onderuit tegen Moeskroen Péruwelz (0-4).

Toze Marreco en Anice Badri scoorden binnen 37 minuten voor de bezoekers. Luigi Vaccaro en Mohamed bepaalden in blessuretijd de eindstand. Racing Genk eindigde de wedstrijd met tien man. Timothy Castagne kreeg in de 69e minuut zijn tweede gele kaart.

Door de grote nederlaag blijft Racing Genk op drie punten achterstaan van koploper Oostende. Die ploeg speelt vanavond de topper van deze speelronde in België. Oostende gaat namelijk op bezoek bij AA Gent, de nummer twee van de ranglijst.