26.10.2015 09:32

Kuyt: "Dit team barst van de kwaliteit"

Met een mooi doelpunt zorgt Dirk Kuyt voor de 1-0 van Feyenoord tegen AZ. De aanvoerder viert zijn goal met zijn teamgenoten. (25-10-2015)
Met een mooi doelpunt zorgt Dirk Kuyt voor de 1-0 van Feyenoord tegen AZ. De aanvoerder viert zijn goal met zijn teamgenoten. (25-10-2015)

Dirk Kuyt was zondagmiddag wederom de grote held van Feyenoord. De aanvoerder scoorde drie goals tegen AZ Alkmaar en kijkt nu al uit naar het volgende duel. De Rotterdammers spelen dan tegen Ajax voor de KNVB beker.

Na de 3-1 overwinning van AZ stond Kuyt de camera's van FOX Sports te woord. "Ik geloof dat we iets moois kunnen realiseren met dit team. We barsten van de kwaliteit", klinkt het vol vertrouwen die weet dat de goede reeks extra verantwoordelijkheid meebrengt. "De verwachtingen groeien evenals het geloof en dat leeft in de groep. Maar we mogen niet verzaken en keihard blijven werken."

Woensdagavond speelt Feyenoord in de eigen Kuip tegen Ajax voor de KNVB beker. "Een geweldige wedstrijd, die ditmaal op leven en dood zal worden gespeeld", zo denkt de aanvaller die inmiddels alweer tien goals heeft gemaakt in de Eredivisie. Kuyt staat nu bovenaan het topscorersklassement. "Nee, om die topscorerstitel gaat het niet want die heb ik al gewonnen. Ik pak veel liever een prijs met het team."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner