26.10.2015 20:30

El Ghazi, Milik en Serero fit voor bekerduel

Ajax kan aankomende woensdag weer beschikken over het trio Anwar El Ghazi, Arkadiusz Milik en Thulani Serero. De drie spelers stonden deze week nog aan de kant met diverse blessures, maar hervatten dinsdag als het goed is de groepstraining.

El Ghazi miste het minste aantal wedstrijden van de drie spelers. De topscorer van Ajax meldde zich dit weekend ziek en miste daardoor het duel met Vitesse in de Eredivisie. Milik raakte in de interlandperiode geblesseerd, waardoor hij twee Eredivisie-wedstrijden miste en het duel van Ajax in de Europa League. Serero kwakkelt al wat langer met zijn fitheid, maar is na een bovenbeenblessure weer inzetbaar voor Frank de Boer.

Ajax neemt het woensdagavond op tegen Feyenoord in de derde ronde van de KNVB beker. Vooral de terugkeer van El Ghazi en Milik zal De Boer goed doen, aangezien de rechtsbuiten de doelpunten aaneenrijgt dit seizoen en Milik de enige echte spits in de selectie van de Amsterdammers is. Tegen Vitesse probeerde De Boer het met Viktor Fischer en werd Sam Hendriks vanuit Jong Ajax naar de selectie gehaald.

Davy Klaassen ontbreekt overigens wel in Rotterdam woensdag. De blonde aanvoerder van de Amsterdammers hield een hersenschudding over aan de wedstrijd tegen Vitesse.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner