27.10.2015 15:12

De Boer verrast en geeft Riedewald rust

Frank de Boer (l.) geeft aanwijzingen aan verdediger Jaïro Riedewald (r.) tijdens de wedstrijd AZ - Ajax. (09-08-2015)
Frank de Boer (l.) geeft aanwijzingen aan verdediger Jaïro Riedewald (r.) tijdens de wedstrijd AZ - Ajax. (09-08-2015)

Jaïro Riedewald zal woensdag in de opstelling van Ajax ontbreken als de Amsterdammers het opnemen tegen Feyenoord. Frank de Boer geeft de centrale verdediger opvallend genoeg rust voor de bekerkraker. Dat maakt de trainer een dag voor het duel met de aartsrivaal bekend.

Anwar El Ghazi en Arkadiusz Milik reizen wel mee naar Rotterdam; zij zijn net op tijd fit voor de beladen wedstrijd in de Kuip. Milik kampte de laatste tijd met een buikspierblessure, waardoor hij twee Eredivisie-wedstrijden en een duel in de Europa League aan zich voorbij moest laten gaan. El Ghazi was het afgelopen weekend ziek en kon daardoor niet meedoen tegen Vitesse. Zonder de twee aanvallers won Ajax met 1-3.

De Boer moet het in Rotterdam ook stellen zonder Davy Klaassen. De aanvoerder van Ajax liep tegen Vitesse een hoofdblessure op na een botsing met Guram Kashia. Jasper Cillessen doet eveneens niet mee tegen Feyenoord. Diederik Boer verdedigt het doel in het bekertoernooi, waardoor de eerste doelman van Ajax op de reservebank plaats zal nemen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner