27.10.2015 19:07

Groenendijk: "We moeten bij de les zijn"

Alfons Groenendijk kijkt vanavond de kant toe hoe zijn SBV Excelsior het doet in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. (27-09-2015)
Alfons Groenendijk kijkt vanavond de kant toe hoe zijn SBV Excelsior het doet in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. (27-09-2015)

Excelsior-trainer Alfons Groenendijk heeft zijn ploeg gewaarschuwd voor hoofdklasser Excelsior '31. De Rotterdammers spelen woensdagavond in het bekertoernooi tegen de ploeg uit Rijssen.

"Het verleden van Excelsior leert dat het wel eens vaker mis ging tegen ploegen als GVVV, Sparta Nijkerk en ONS Sneek", vertelt Groenendijk aan RTV Rijnmond. "Dat zal nu niet geaccepteerd worden. We moeten bij de les zijn en door naar de laatste zestien. Dat is het enige dat telt."

Groenendijk gaat mogelijk een aantal jongens de kans geven tegen Excelsior '31. "Wij hebben een hele goede groep met jongens die aan de deur van het eerste elftal kloppen. Ik wil niet te veel veranderen, want we zijn met een goede serie bezig, maar er gaan wel drie nieuwe jongens spelen", aldus Groenendijk, die Luigi Bruins en Stanley Elbers meeneemt naar Rijssen. "Ik neem ze mee, deels als beloning voor hun harde werken tijdens de revalidatie, maar ook omdat het gewoon goede voetballers zijn."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner