27.10.2015 20:36

Vejinović bezoekt regelmatig psycholoog

Marko Vejinović aan de bal tijdens het competitieduel van Feyenoord met SC Cambuur in de tweede speelronde van de Eredivisie. (16-08-2015)
Marko Vejinović aan de bal tijdens het competitieduel van Feyenoord met SC Cambuur in de tweede speelronde van de Eredivisie. (16-08-2015)

Marko Vejinović staat regelmatig op de stoep bij een psycholoog. De middenvelder van Feyenoord denkt daar profijt van te hebben tijdens zijn voetbalcarrière.

"Ik denk dat je jezelf altijd kunt verbeteren, zowel privé als in je carrière en daarover kun je lekker met een psycholoog sparren", aldus Vejinović tegenover Helden. "Voor voetbal in de top moet je niet alleen goed kunnen voetballen, maar ook mentaal sterk zijn. Het voetballen leer je van de trainers, voor andere onderdelen kunnen de tips of de hulp van anderen weer nuttig zijn."

De middenvelder van Feyenoord is overtuigd van zijn kwaliteiten. "Het komt er nog niet altijd even goed uit, maar ik weet wat ik kan en waar ik naartoe moet. Daar kunnen de trainers en ook de psycholoog me bij helpen. Via de dokter van Feyenoord heb ik die gevonden. De trainer weet dat ik ook met haar spar. Van Bronckhorst vraagt mij zelf ook vaak hoe het met me gaat en of hij ergens mee kan helpen."

Feyenoord is momenteel samen met Ajax koploper in de Eredivisie. "Op dit moment gaat het heel goed, de doelstelling is bij de top drie te eindigen, maar ja, natuurlijk willen we het liefst kampioen worden. En dat is niet onmogelijk."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner