28.10.2015 15:04

Held van Capelle: "Een onbeschrijflijk gevoel"

Jordao Pattinama is na afloop van het bekerduel FC Dordrecht - vv Capelle in extase. (27-10-2015)
Jordao Pattinama is na afloop van het bekerduel FC Dordrecht - vv Capelle in extase. (27-10-2015)

Jordao Pattinama was dinsdagavond de held van vv Capelle. De oud-spits van Feyenoord schoot Capelle hoogstpersoonlijk langs FC Dordrecht, waardoor topklasser Capelle zich mag melden in de volgende ronde van het bekertoernooi.

"Ik dacht: 'ik probeer het gewoon'. En hij ging er in", doelt Pattinama op zijn wereldgoal. "We hadden al wat kansjes gehad, maar ik vond dat hun ook niet veel creëerden. Ik had zelf een grote kans gemist en dan komt er ook wat frustratie bij kijken, maar uiteindelijk maak ik vijf minuten voor tijd in principe een wereldgoal. Ik was eerlijk gezegd een beetje moe en ik zag de keeper voor zijn goal staan. De ontlading daarna gaf een onbeschrijflijk gevoel."

Pattinama schreef dinsdagavond geschiedenis met Capelle. "Capelle heeft deze ronde nog nooit gehaald. Dat is mooi voor iedereen van de club. We zijn hartstikke blij", vervolgt Pattinama tegenover RTV Rijnmond. Pattinama hoopt zijn oude club te ontlopen. "Het liefst uit tegen een mooie club. Liever geen Feyenoord, want het zou zonde zijn als zij er dan uit gaan", sluit Pattinama lachend af.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner