29.10.2015 09:49

Veltman boos op Feyenoorder Kramer

Joël Veltman heeft balbezit tijdens het bekerduel Feyenoord - Ajax. (28-10-2015)
Joël Veltman heeft balbezit tijdens het bekerduel Feyenoord - Ajax. (28-10-2015)

Joël Veltman was na afloop van het bekerduel Feyenoord - Ajax (1-0 nederlaag, red.) niet te spreken over Michiel Kramer. Volgens Veltman ontsnapte Kramer aan rood.

"Wat Kramer bij mij doet, dat kan niet", doelt Veltman op het akkefietje vlak voor het einde van de wedstrijd. "Dat is er één hoor. Dat zijn cruciale momenten. Voetbal is geen ballet, maar twee jaar geleden deed Graziano Pellè hetzelfde bij mij als Kramer nu. Tegen tien man is het toch lekkerder voetballen."

"​Ik hoop dat het wordt teruggekeken. Bij Pellè zei ik dat zijn hand daar zat en daar niet hoorde, klaar. Dit was een zelfde moment. Ik probeerde hem te blokken en hij ging met zijn hand omhoog. Volgens mij was het gewoon een rode kaart."

"Je zal mij sowieso niet horen zeggen dat we door de scheidsrechter hebben verloren", vervolgt Veltman tegenover De Telegraaf. "Maar Feyenoord wilde na rust de strijd aangaan. In de eerste helft hadden ze voetballend niets te vertellen. De scheidsrechter bepaalt dan hoe ver dat mag. Ik denk dat Lasse Schöne nog blij is dat hij op twee benen kan staan."

"Ik weet niet of het een overtreding was", doelt Veltman op het duel met Dirk Kuyt waaruit de 1-0 voor Feyenoord viel. "Dat moet ik nog even terug kijken. Maar op zo'n moment moet het wel vrouwen en kinderen eerst zijn. Misschien had ik slimmer moeten zijn. Ik speel nu drie jaar in de Eredivisie en heb nog nooit iets over de scheidsrechter gezegd. Maar nu was zijn inbreng cruciaal."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner