29.10.2015 12:27

Lovende woorden voor Kalezić van oud-pupil

Leon Broekhof (l.) juicht nadat hij FC Lienden op voorsprong heeft gezet tijdens het bekerduel FC Lienden - Roda JC Kerkrade. (28-10-2015)
Leon Broekhof (l.) juicht nadat hij FC Lienden op voorsprong heeft gezet tijdens het bekerduel FC Lienden - Roda JC Kerkrade. (28-10-2015)

FC Lienden-verdediger Leon Broekhof is lovend over Roda JC Kerkrade-trainer Darije Kalezić. Broekhof was Kalezić woensdagavond bijna te slim af tijdens het bekerduel FC Lienden - Roda JC.

"Dit was heel bijzonder", aldus de oud-speler van onder meer De Graafschap en Roda JC tegenover Omroep Gelderland. "Tegen mijn oude club en de beste trainer met wie ik gewerkt heb. In het begin had ik een haat-liefde verhouding met hem. Maar onze relatie werd steeds beter. Hij is de leukste maar ook de beste trainer die ik gehad heb. Ik heb als verdediger veel van hem geleerd. Dinsdag stuurde ik hem nog een berichtje of hij er klaar voor was."

FC Lienden verloor na strafschoppen van Roda JC. "Het is heel zuur, want we hebben ook veel pech gehad. Het is dus heel dubbel. De mensen hebben een mooie avond gehad en waar voor hun geld gekregen denk ik. Lienden kan trots zijn en misschien wel de hele Betuwe", aldus Broekhof, die negen minuten voor tijd de winnende leek te maken. "Het is de 81e minuut en dan denk je: 'dat moet te doen zijn'. We hebben keihard gewerkt en zaten er in de verlenging ook wel doorheen. Toch kregen we nog twee goede kansen die er ook niet in gingen. Ach, ik moet er nu ook wel om lachen. Het heeft gewoon niet zo moeten zijn."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner