29.10.2015 21:18

Marzo: "Waarde bewijzen bij elke invalbeurt"

Stefano Marzo loopt juichend weg nadat hij de assist heeft gegeven bij de 2-2 van sc Heerenveen op bezoek bij Willem II. (24-10-2015)
Stefano Marzo loopt juichend weg nadat hij de assist heeft gegeven bij de 2-2 van sc Heerenveen op bezoek bij Willem II. (24-10-2015)

Stefano Marzo lijkt zijn zinnen te hebben gezet op een vertrek bij sc Heerenveen. De rechtsback beschikt over een aflopend contract en wil daar gebruik van gaan maken. Afgelopen weekend was Marzo nog belangrijk met een assist tegen Willem II (2-2).

"Tot donderdag leek het er ook echt op dat ik in de basis zou beginnen. Vrijdag kwam het nieuws dat dat niet het geval was, dus dat viel tegen. Ik moet de pijn nu verbijten op de bank en de waarde bewijzen bij elke invalbeurt", vertelt de verdediger in gesprek met Het Laatste Nieuws.

"Ik haal zo toch een bepaalde voldoening. Tegen Feyenoord was ik ook al goed ingevallen en een assist is ook mooi meegenomen. Ik kan niet meer doen dan dat ik op dit moment al doe."

Marzo is naar eigen zeggen nog niet bezig met volgend seizoen. "Vanzelfsprekend wil ik meer aan voetballen toekomen, maar ik ben daar op dit moment niet mee bezig. De transferperiode is nog ver weg. Willem II is wel een club die bij mijn speelstijl zou passen. Het is een mooie club."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner