30.10.2015 15:21

Verloren zoon van AZ dichtbij zijn rentree

De supporters van AZ kunnen zondag mogelijk weer van Mounir El Hamdaoui genieten. "Als hij zaterdag de training doorstaat, dan is de kans groot dat hij zondag bij de selectie voor het duel met NEC zit'', verklapte trainer John van den Brom vrijdag na de training van zijn club.

El Hamdaoui zette anderhalve week geleden zijn handtekening onder een contract dat hem tot aan het einde van het seizoen aan AZ bindt. Hij was nog niet voldoende fit voor de uitwedstrijd van afgelopen zondag tegen Feyenoord. El Hamdaoui voetbalde van 2007 tot en met 2010 ook al voor AZ.

Alireza Jahanbakhsh lijkt ook voldoende fit voor het duel met zijn oude club NEC. Voor de geblesseerde Jan Wuytens komt de wedstrijd tegen de formatie uit Nijmegen nog te vroeg. Het is goed mogelijk dat zowel Jahanbakhsh en Mounir El Hamdaoui beiden in de wedstrijdselectie zitten. "Mounir heeft volgens schema de hele training meegedaan. Net als Alireza. We moeten nog wel een slag om de arm houden", is Van den Brom voorzichtig. "Als ze zaterdag ook goed de training doorstaan, is de kans groot dat ze er zondag bij zitten."

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner