31.10.2015 19:11

Basis Excelsior en Vitesse zonder wijzigingen

Valeri Qazaishvili (l.) zet alles op alles om de lange bal van Rick Kruys te voorkomen tijdens Excelsior - Vitesse. (11-04-2015)
Valeri Qazaishvili (l.) zet alles op alles om de lange bal van Rick Kruys te voorkomen tijdens Excelsior - Vitesse. (11-04-2015)

De 22 namen die vanavond gaan uitmaken hoe de punten tussen Excelsior en Vitesse verdeeld gaan worden, zijn hetzelfde als die van de Eredivisiewedstrijden vorige week. De elf van Excelsior willen de vorm doortrekken na de 1-2-winst bij Roda vorige week, waar het elftal van Vitesse zich wil revancheren op de thuisnederlaag tegen Ajax.

Vitesse begint met dezelfde elf namen als tegen Ajax. De nederlaag heeft Peter Bosz niet aangezet tot wisselen. Eloy Room verdedigt het doel, met voor hem Guram Kashia en Maikel van der Werff. Marvelous Nakamba mag nogmaals zijn kwaliteiten op het middenveld laten zien, waar de aanvallende impulsen moeten komen van Denys Oliynyk, Valeri Qazaishvili, Dominic Solanke en Milot Rashica.

Ook Excelsior begint met hetzelfde team als in de vorige Eredivisiewedstrijd, toen de Rotterdammers een knappe uitoverwinning boekten op Roda JC. De opstelling, bestaande uit tien Nederlanders en één Belg, blijft volledig intact. De midweekse wedstrijd tegen Excelsior '31 heeft dus geen vermoeide spelers achtergelaten. Dit betekent dat doelpuntenmakers Sander Fischer en Jeff Stans hun kunstjes opnieuw mogen laten zien.

De wedstrijd is vanaf 19:45 uur hier LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner