31.10.2015 23:17

De Jong is verbijsterd: "Geen woorden voor"

PSV beleefde een bizarre wedstrijd zaterdagavond in Doetinchem tegen De Graafschap. Tegen degradatiekandidaat nummer één kwam de landskampioen snel op een riante voorsprong van 3-0, maar toch raakte PSV nog diep in de problemen.

PSV-aanvoerder Luuk de Jong kon niet geloven dat zijn team tegen de hekkensluiter van de Eredivisie drie tegendoelpunten moest incasseren (3-6). "Je mag De Graafschap niet zoveel ruimte geven. Toch laten we het gebeuren. Ik kan er niet bij met mijn hoofd, ik heb er echt geen woorden voor", bromde de spits, die zelf de vierde Eindhovense treffer maakte in het stadion waar hij zijn profloopbaan begon.

"We moeten dit gaan analyseren met het team." Uiteindelijk waren het De Jong zef, Luciano Narsingh en Gastón Pereiro die een einde maakte aan de hoop van de hekkensluiter. Door de overwinning houdt PSV aansluiting bij koploper Ajax, dat eerder op de zaterdagavond met 6-0 won van Roda JC. Nummer twee Feyenoord voelt nu de hete adem van PSV in de nek hijgen, maar de Rotterdammers komen zondag nog in actie.

Voetbal.com/ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner