05.11.2015 14:16

Excelsior wil om tafel met drie sleutelspelers

Als het aan Excelsior ligt blijven Tom van Weert, Jeff Stans en Sander Fischer nog een extra seizoen voor de club voetballen. Algemeen directeur Ferry de Haan wil het trio dolgraag behouden en hoopt een mooie slag te slaan.

"Ze zijn voor ons belangrijke jongens", beseft de beleidsbepaler van Excelsior in gesprek met Voetbal International. Fischer en Stans voetballen sinds 2013 in het shirt van de Kralingers, Van Weert sloot in 2014 aan bij de selectie. Het contract van de drie spelers loopt aan het einde van dit seizoen af, waardoor Van Weert, Stans en Fischer er ook voor kunnen kiezen om transfervrij op zoek te gaan naar een nieuwe club.

Excelsior hoopt de spelers echter te verleiden. "Het past in ons beleid om snel met dit type spelers om de tafel te gaan", legt De Haan uit. "Het spreekt voor zich dat we tevreden zijn over hun prestaties. Al zijn we natuurlijk ook afhankelijk van wat zij zelf willen." Het trio is de afgelopen seizoenen basisspeler in Rotterdam, waarbij Fischer en Stans vorig seizoen alles speelden en Van Weert slechts twee duels miste in de Eredivisie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner