05.11.2015 15:17

Marengo verpest kans op speeltijd bij ADO

Ludcinio Marengo (l.) komt simpel langs Nathaniël Will in de competitiewedstrijd ADO Den Haag - De Graafschap. (18-10-2015)
Ludcinio Marengo (l.) komt simpel langs Nathaniël Will in de competitiewedstrijd ADO Den Haag - De Graafschap. (18-10-2015)

Henk Fraser wist in zijn actieve voetbalcarrière van aanpoten en als trainer heeft de oud-voetballer dat nog steeds in zich. Als trainer van ADO Den Haag eist hij honderd procent inzet van zijn spelers en niet iedereen kan daarmee omgaan. 

Fraser passeerde de afgelopen weken regelmatig Roland Alberg, die op het zwarte lijstje van de trainer kwam te staan. Nu heeft ook Ludcinio Marengo het verpest in de ogen van Fraser. De aanvaller hoeft voorlopig niet te rekenen op speeltijd in het shirt van ADO Den Haag. 

"Ik kies voor diegenen die mij het beste gevoel geven. Niets meer en niets minder. Ik geef intern aan Marengo, Alberg en andere mensen die daarvoor in aanmerking komen aan wat er aan scheelt", vertelt de eindverantwoordelijke in Zuid-Holland aan Omroep West.

Wat er precies is gebeurd, wil Fraser niet vertellen. "Dat houd ik liever intern. Ik maak al een aantal weken keuzes op basis van datgene wat ik zie. Ik kies voor diegene die echt met de club en groep bezig zijn. Daar is de ene wat verder is dan de ander. Dat zegt niet per definitie dat hij er met zijn pet naar gooit, maar ik kies voor mensen die bezig zijn met de komende wedstrijd winnen."

Marengo sloot afgelopen zomer aan bij de selectie van ADO Den Haag na succesvolle jaren bij FC Volendam in de Jupiler League. Na een klein half jaar wacht de aanvaller echter nog op zijn basisdebuut. Hij kwam zes keer in het veld als invaller en wist één keer te scoren.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner