08.11.2015 15:57

Van den Brom kiest voor aanvallender AZ

AZ-spits Vincent Janssen probeert zijn tegenstander van zich af te schudden tijdens het bekerduel met SC Telstar. (29-10-2015)
AZ-spits Vincent Janssen probeert zijn tegenstander van zich af te schudden tijdens het bekerduel met SC Telstar. (29-10-2015)

Zondagmiddag zal AZ Alkmaar wat anders gaan spelen ten opzichte van afgelopen donderdag. In het met 4-1 verloren duel bij FC Augsburg was er een plaats op het middenveld voor Derrick Luckassen. Omdat oud-Vitessenaar Jop van der Linden niet wedstrijdfit is schuift Luckassen een linie naar achteren.

Naast Van der Linden is Ben Rienstra tevens niet meegereisd naar Arnhem. De middenvelder wordt vervangen door Celso Ortíz. Alireza Jahanbakhsh behoudt zijn basisplaats en krijgt de voorkeur boven Dabney dos Santos. Mounir El Hamdaoui flankeert Vincent Janssen in de voorhoede.

Vitesse-coach Peter Bosz heeft weinig redenen tot wijzigingen in zijn basisteam. De gedachte ‘never change a winning team’ geldt ook voor het goed presterende Vitesse. De Arnhemse aanval wordt gecompleteerd door Oekraïner Denys Oliynyk, Albaniër Milot Rashica en Engelsman Dominic Solanke. De Chelsea-huurling heeft vier competitiedoelpunten gemaakt voor Vitesse. 

Volg de wedstrijd tussen Vitesse en AZ hier LIVE

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner