10.11.2015 21:58

Locadia vindt dat PSV-supporters te ver gaan

Jürgen Locadia (l.) en Adam Maher van PSV treuren na de 2-0 in het Champions League-duel met CSKA Moskou. (30-09-2015)
Jürgen Locadia (l.) en Adam Maher van PSV treuren na de 2-0 in het Champions League-duel met CSKA Moskou. (30-09-2015)

Jürgen Locadia steunt zijn ploeggenoten Adam Maher en Luciano Narsingh. De twee laatstgenoemde spelers zijn slachtoffer geworden van het kritische Eindhovense publiek. Locadia is niet te spreken over hoe de supporters omgaan met zijn twee teamgenoten.

"Wat ik net ook heb gelezen; kritiek hoort er wel bij. Maar om je eigen spelers uit te fluiten, dat gaat wel een stap verder. Te ver. Ik heb het hier niet specifiek met ze over gehad, maar ik kan me niet voorstellen hoe zij zich voelen. Hoe ze naar de bank lopen en hoe ze dan zo'n fluitconcert moeten meemaken", geeft de aanvaller aan tegenover PSV TV.

Het tweetal werd afgelopen zondag in het competitieduel met FC Utrecht na ongeveer een uur speler naar de kant gehaald. Tijdens de wissel werd het tweetal uitgefloten door de eigen supporters. Locadia heeft zelf een tijdje geleden ook in een soortgelijke die situatie gestaan. Hij ontbrak zelfs een keer op de training, omdat hij genoeg had van een situaties waarin hij niet kon leven.

Hij moest het destijds vooral doen met invalbeurten, omdat Luuk de Jong de voorkeur krijgt boven het jeugdexponent van PSV. Met de supporters heeft hij het echter nog niet aan de stok gehad. "Hoe ik hier mee om zou gaan? Ik zou proberen om het van me af te laten glijden, hoe moeilijk het ook is. Dat kan je niet beïnvloeden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner