11.11.2015 16:15

Feyenoord legt talentvolle spits vast

Dylan Vente (l.) duelleert met Lars Kramer (r.) tijdens het competitieduel Ajax u17 - Feyenoord u17. (03-10-2015)
Dylan Vente (l.) duelleert met Lars Kramer (r.) tijdens het competitieduel Ajax u17 - Feyenoord u17. (03-10-2015)

Dylan Vente heeft een contract getekend bij Feyenoord. De driejarige verbintenis van de zestienjarige spits gaat aankomende zomer in. Vente speelt momenteel zijn wedstrijden voor Feyenoord onder zeventien.

Vente was dit seizoen al goed voor elf treffers in de competitie, vijf doelpunten in de beker en daarnaast fungeerde hij zes keer als aangever. "Dit contract is een heel mooi gebaar van Feyenoord. Het geeft mij ook het vertrouwen dat ik goed bezig ben", aldus Vente op de website van zijn management, Wasserman.

"Ik ben een echte Feyenoorder", vervolgt de spits. "Voor mij is er dan ook niks mooiers dan nu bij mijn club een contract te kunnen tekenen. Ik voel me goed en ik heb het hier enorm naar mijn zin. Feyenoord doet er ook alles aan om er op alle gebieden bij de spelers het maximale uit te halen. Daar voel ik me ontzettend goed bij. Ik weet zeker dat er voor mijn verdere ontwikkeling als voetballer geen betere club is dan deze. Ik zal er de komende jaren alles aan doen om me om elk gebied verder te verbeteren."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner