13.11.2015 15:55

Amrabat: "Nog niet denken aan een verhuur"

Spits Ruud Boymans (l.) spreekt Sofyan Amrabat (r.) toe tijdens de competitiewedstrijd FC Utrecht - Vitesse. (02-11-2014)
Spits Ruud Boymans (l.) spreekt Sofyan Amrabat (r.) toe tijdens de competitiewedstrijd FC Utrecht - Vitesse. (02-11-2014)

Sofyan Amrabat kwam vorig seizoen tot vier competitiewedstrijden in de hoofdmacht van FC Utrecht, maar in het huidige seizoen kwam de middenvelder nog niet in actie. Amrabat heeft te maken met veel concurrentie op zijn positie, maar wil nog niet denken aan een tijdelijk vertrek.

"Mijn doel dit seizoen blijft onveranderd: ik wil slagen bij Utrecht, want dit is mijn club", stelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. Ondanks het feit dat Amrabat niet veel in actie komt dit seizoen, is hij niet van plan om de Domstedelingen de rug toe te keren.

"Er zijn clubs die hebben geïnformeerd bij mijn zaakwaarnemer, maar aan verhuur wil ik nog niet denken. Ik wil het hier laten zien", legt hij zijn beredenering uit. Amrabat beschikt over een contract tot medio 2017 bij FC Utrecht, waardoor een winterse verhuurperiode wel tot de mogelijkheden behoort. Amrabat is jeugdinternational van Marokko, maar is geboren in Nederland.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner