13.11.2015 22:09

Di María: "Meer steun van fans in Frankrijk"

Ángel Di María is inmiddels ruim een jaar weg bij Real Madrid en ervaart inmiddels het voetbal in Frankrijk. De Argentijn voelt dat hij erg geliefd is bij de fans van Paris Saint-Germain, terwijl hij dit in de hoofdstad van Spanje minder voelde.

"Ik heb geweldige herinneringen in Madrid. Buiten het voetbal om is bijvoorbeeld mijn dochter geboren toen ik daar speelde. Ik ga nooit vergeten wat ik daar allemaal heb meegemaakt", begint Di María het gesprek met beIN SPORTS positief. 

"De fans eisen echter heel veel. De club heeft veel gewonnen en de supporters zijn dat succes gewend. Je krijgt meer steun van de supporters hier in Frankrijk", stelt de aanvaller, die drie jaar voor SL Benfica voetbalde, toen Real Madrid hem naar Spanje haalde in 2010. Uiteindelijk speelde de Argentijn vier seizoenen bij de Koninklijke. Sindsdien gaat het niet heel erg goed bij de club, beseft ook Di María.

"Sinds ik vertrokken ben bij de club, heeft Real Madrid niets meer gewonnen. Ik denk dat ik op het juiste moment, en op de juiste manier, ben vertrokken." Di María verkaste van Real Madrid naar Manchester United, maar faalde hopeloos in Engeland. Nu lijkt de speler zijn voetbalbenen weer gevonden te hebben bij Paris Saint-Germain.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner