15.11.2015 19:07

Luiz twijfelt nog over terugkeer naar Parijs

Het is nog maar de vraag of David Luiz na de interlandperiode meteen terugkeert naar Paris Saint-Germain. De Braziliaanse verdediger is volgens het Italiaanse La Gazzetta dello Sport behoorlijk aangedaan door de terroristische aanvallen die vrijdag in Parijs plaatsvonden.

"Mijn vrienden, een aantal familieleden en vrienden wonen in Parijs. Zij waren allemaal erg verdrietig en bang. Ik weet niet wat ik ga doen en of ik wel terugkeer naar Parijs", aldus Luiz, die meer dan een jaar geleden de overstap van Chelsea naar de Franse grootmacht maakte. "Voor PSG spelen is mijn werk, maar als het aan mij ligt, keer ik niet terug."

Ook Edinson Cavani zou volgens landgenoot Álvaro González twijfelen over een terugkeer naar de Franse hoofdstad. "Cavani heeft ons verteld dat hij daar liever niet terugkeert", aldus de Uruguayaan. Middenvelder Marco Verrati zou daarentegen 'niet bang zijn' om bij zijn club terug te komen, meldt zijn zaakwaarnemer.

Bij de aanslagen in Parijs zijn vrijdagavond meer dan honderd mensen om het leven gekomen. Eén van de aanvallen vond plaats bij het Stade de France, waar op dat moment de oefeninterland Frankrijk - Duitsland werd gespeeld. Dat stadion is niet hetzelfde stadion waar Paris-Saint Germain zijn wedstrijden speelt.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner