17.11.2015 12:25

Pluim staat voor opmerkelijke transfer

Wiljan Pluim staat op het punt om een opmerkelijke transfer te maken. De middenvelder gaat namelijk een proefperiode afwerken bij Binh Dương FC, de kampioen van Vietnam.

Pluim stapt volgens het Eindhovens Dagblad donderdag op het vliegtuig naar Vietnam en gaat bij Binh Dương FC een week meetrainen. De 26-jarige middenvelder annex aanvaller hoopt een contract af te dwingen bij de kampioen van Vietnam. Mocht Pluim daadwerkelijk tekenen in Vietnam, dan is hij niet de enige Nederlander in Vietnam. Ook Danny van Bakel speelt in Vietnam. Na Binh Dương FC en Đồng Nai FC speelt de oud-speler van Helmond Sport inmiddels voor Thanh Hóa FC.

Pluim zit momenteel zonder club. Zijn contract bij Willem II werd in augustus ontbonden. De middenvelder was onlangs nog op proef bij het Deense SønderjyskE, maar die club besloot om Pluim geen aanbieding te doen. Momenteel traint Pluim bij Vitesse om zijn conditie op peil te houden. Naast Willem II en Vitesse stond Pluim in het verleden ook onder contract bij PEC Zwolle en Roda JC Kerkrade.  

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner