20.11.2015 18:27

Eredivisie-revelatie fit na wereldreis

Christian Santos is wederom belangrijk voor NEC. De aanvaller van de Nijmegenaren brengt de stand tegen FC Groningen gelijk. (25-10-2015)
Christian Santos is wederom belangrijk voor NEC. De aanvaller van de Nijmegenaren brengt de stand tegen FC Groningen gelijk. (25-10-2015)

Christian Santos keerde donderdag terug bij NEC Nijmegen, de spits had interlandverplichtingen bij Venezuela en maakte daarvoor een lange reis.

Dit weekend moet Christian Santos gewoon weer aan de slag bij NEC. Hij maakte deze week nog een lange reis vanuit Venezuela. "Vanwege het tijdsverschil en de jetlag is het natuurlijk niet makkelijk, maar het gaat me goed af. Ik heb het nu vier keer gedaan en iedere keer ben ik fit teruggekeerd. Ik was nu ook nog eens twee dagen eerder terug", aldus Santos tegen De Gelderlander. Ondertussen is de spits er wel aan gewend. "Vorige keer moest ik de dag nadat ik terug was meteen spelen met NEC."

Santos bracht ook nog eens even een bezoekje aan zijn ouders. Die wonen in Duitsland. "Ik ben donderdag aan het eind van de middag weer terug gekomen en ben naar mijn ouders in Duitsland gegaan. Ik heb daar geslapen. Thuis is het altijd het beste en mama had lekker gekookt, dus ik ben fit voor zondag."

Ondanks het drukke schema weet Santos zich te ontpoppen als één van de revelaties van het seizoen. De spits wist dit seizoen maar liefst negen keer te scoren in twaalf competitieduels.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner