21.11.2015 19:56

Antonia en Burnet heroveren basisplek

Lorenzo Burnet kan lachen tijdens het competitieduel FC Groningen - PEC Zwolle. (31-10-2015)
Lorenzo Burnet kan lachen tijdens het competitieduel FC Groningen - PEC Zwolle. (31-10-2015)

In het duel tussen De Graafschap en FC Groningen treedt de uitploeg aan met Jarchinio Antonia en Lorenzo Burnet in de basis. Aan de kant van De Graafschap heeft Jan Vreman één wisseling doorgevoerd: Youssef El Jebli speelt in plaats van Robin Pröpper.

Bij de Doetinchemmers lijkt de 4-4-2-formatie te blijven staan. Hiermee heeft de ploeg van Vreman nog geen potten doen breken, gezien de laatste plek op de ranglijst. Vanavond mag El Jebli echter wel laten zien wat hij kan vanaf het begin. De Utrechter viel al zeven keer in dit seizoen, waaronder twee weken geleden tegen NEC. Nu krijgt hij de volle negentig minuten om zich te bewijzen en De Graafschap wellicht te helpen aan een resultaat.

Aan de kant van Groningen hebben Antonia en Burnet hun basisplek heroverd. Nadat Bryan Linssen en Abel Tamata hun plekken innamen tegen SC Cambuur, mogen de Amsterdammers het weer proberen. Zij weten, net als de andere negen, dat er drie punten gepakt moeten worden vanavond. De 4-2-3-1 blijft intact, met Michael de Leeuw in de spits.

Het duel volg je hier LIVE.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner