22.11.2015 14:13

Vreman teleurgesteld en had op meer gehoopt

De Graafschap-trainer Jan Vreman behaalde met zijn ploeg afgelopen zaterdagavond weer geen drie punten en daarmee heeft De Graafschap nog steeds geen wedstrijd gewonnen dit seizoen in de Eredivisie. Ook zaterdagavond kon de ploeg van Vreman geen potten breken tegen FC Groningen. Er werd in eigen huis met 1-2 verloren.

Jan Vreman blikte tijdens de persconferentie na de wedstrijd terug op de verloren wedstrijd. "Als ik de wedstrijd van mijn kant bekijk, dan vind ik dat we in de eerste helft veel mogelijkheden hebben gehad. En dan doel ik met name op de schietkansen rond de zestien. Ik kan de groep dan ook kwalijk nemen dat we daar niet meer mee hebben gedaan"

Vreman hoopte vooraf op meer. "Op basis van de eerste helft hadden we meer verdiend, maar gezien de hele wedstrijd is het terecht dat je verliest. Vooraf hadden we op meer gehoopt, het is teleurstellend dat het niet is gelukt. We moeten gezien die tweede helft meer brengen, willen we in de komende weken punten halen", aldus de hoofdtrainer.

De Graafschap won dit seizoen nog geen wedstrijd en pakte alleen een schamel punt tegen Willem II (2-2) en ADO Den Haag (1-1). Met twee punten uit dertien wedstrijden staan de Superboeren troosteloos onder aan de ranglijst. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner