22.11.2015 18:48

Weinig goede woorden Ten Hag over arbiter

FC Utrecht-trainer Erik ten Hag had weinig goede woorden over voor scheidsrechter Pol van Boekel. FC Utrecht ging zondagmiddag onderuit tegen NEC, door een benutte strafschop van Christian Santos. Volgens Ten Hag was het geen strafschop en voelde zich daarmee benadeeld. 

FC Utrecht had het zondagmiddag lastig tegen NEC en kreeg in de 56e minuut een strafschop tegen. FC Utrecht-middenvelder Yassin Ayoub haalde Navarone Foor neer in het strafschopgebied en Pol van Boekel wees direct naar de stip. Tegenover Fox Sports meldde Ten Hag dat die strafschop onterecht was. "Als dit er één was, horen wij er een stuk of vijf per wedstrijd te krijgen. Dit is echt waanzin."

Niet alleen Ten Hag was het niet eens met de beslissing van de scheidsrechter, ook boosdoener Yassin Ayoub gaf de scheidsrechter geen gelijk. "Hij valt wel heel mooi. Ik wilde hem voor me houden en hij maakte een kapbeweging. Ik raakte hem licht en hij gaat vervolgens mooi neer. Maar goed, hij is gegeven en dat kun je niet terugdraaien."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner