23.11.2015 14:16

Van de Pavert: "Opgeven is geen optie"

Teleurstelling bij De Graafschap tijdens het competitieduel NEC Nijmegen - De Graafschap. (07-11-2015)
Teleurstelling bij De Graafschap tijdens het competitieduel NEC Nijmegen - De Graafschap. (07-11-2015)

De Graafschap verloor afgelopen weekend voor de elfde keer, maar aanvoerder Ted van de Pavert geeft nog niet op. FC Groningen was zaterdagavond te sterk, maar aankomend weekend wacht het duel met SC Cambuur.

"Ja, iedereen baalt ontzettend", doelt Van de Pavert op de 2-1 nederlaag tegen FC Groningen. "De eerste helft hebben we nog redelijk goed gespeeld, maar de eerste fase van de tweede helft gebeurde er te weinig en zaten we er niet kort genoeg op in de duels. Ikzelf wilde voor rust in de hoek koppen, maar Michael de Leeuw haalde de bal van de lijn. En in de tweede helft stapte ik in en kapte hij (De Leeuw, red.) de bal kort onder zich en schoot hij hem fantastisch in."

"We spelen vrijdag tegen SC Cambuur weer een hele belangrijke wedstrijd", vervolgt Van de Pavert tegenover Omroep Gelderland. "We weten dat we kwalitatief één van de mindere ploegen zijn en dat we het toch van mentaliteit moeten hebben. We hadden niet kunnen denken dat we er zo slecht voor zouden staan. Maar opgeven is geen optie."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner