28.11.2015 11:03

Overgoor: "Teleurstellend, ongelooflijk"

Sjoerd Overgoor (m.) is de gevierde man, hij maakt er vlak voor rust 1-2 van tegen De Graafschap. Wessel Dammers (r.) feliciteert zijn aanvoerder. (27-11-2015)

Na de 2-3 nederlaag in eigen huis wacht Cambuur Leeuwarden nog altijd op de eerste overwinning van het seizoen. Gisteren leek het te gaan lukken, want de ploeg van trainer Henk de Jong kwam van een 0-2 achterstand op gelijke hoogte, maar in de slotseconde zorgde Mehdi Tarfi de beslissende voor De Superboeren. Zo was het niet Cambuur, maar De Graafschap dat de eerste overwinning van het seizoen pakte.

"Weer niet", zei een uiterst ontevreden Sjoerd Overgoor. "Heel teleurstellend, ongelooflijk. We begonnen dramatisch en stonden al snel 0-2 achter door slap verdedigen. In de tweede helft was er maar één ploeg dat aan het voetballen was, De Graafschap kreeg geen kansen meer. Met een beetje mazzel kwamen we 3-2 voor," gaf de aanvoerder aan voor de camera’s van Fox Sports.

"Ik heb geen flauw idee hoe we zo slecht konden starten. We hamerden er zo op, maar het gebeurt gewoon weer. Een schande", aldus Overgoor, die zelf voor de 1-2 zorgde. "Tarfi knalt die vrije trap wel heerlijk binnen, maar het is bij ons zorgelijk met hoofdletters. We moeten nu echt strijden om niet op de laatste plek te komen. Geen enkele trainer kan er wat aan doen dat wij zo slecht begonnen."