29.11.2015 17:01

Kramer niet euforisch na zijn eerste hattrick

Voor Michiel Kramer kwam er tegen FC Twente (5-0 winst) een jongensdroom uit. De spits scoorde zijn eerste treffer in De Kuip. (22-11-2015)
Voor Michiel Kramer kwam er tegen FC Twente (5-0 winst) een jongensdroom uit. De spits scoorde zijn eerste treffer in De Kuip. (22-11-2015)

Michiel Kramer scoorde zaterdagavond in de Rotterdamse burenruzie tussen SBV Excelsior en Feyenoord zijn eerste hattrick in de Eredivisie. De spits heeft de wedstrijdbal als trofee meegenomen, maar hij wil niet te veel waarde hechten aan de mijlpaal.

"Mijn eerste hattrick in de Eredivisie, mijn eerste hattrick voor Feyenoord. Dat is wel iets waar ik bij stilsta, maar om nou euforisch te worden. Dat zit niet in mij", vertelt de 26-jarige Rotterdammer in gesprek met NOS Sport.

"Natuurlijk is het speciaal als je drie keer scoort", vervolgt Kramer. "Dat geeft je een goed gevoel, zeker voor een spits. Ik wil niet zeggen dat dit allemaal komt door vorige week, maar het is wel lekker als je een week later weer scoort. Het is fijn als je de lijn een beetje doortrekt."

Het lijkt erop dat Kramer zijn draai bij Feyenoord begint te vinden; de spits was dit seizoen al goed voor acht doelpunten in de Eredivisie. Hij begint te merken dat zijn teamgenoten hem steeds beter vinden. "Hiervoor ben ik bij de club gekomen: om doelpunten te maken. Voetballend kan het allemaal nog veel beter. Dat weet ik, dat weet iedereen. De wisselwerking wordt echter steeds beter naarmate je vaker met elkaar speelt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner