30.11.2015 09:31

Kramer: "Als ik niet scoor dan ben ik lui"

Sven van Beek (l.) is op zoek naar Michiel Kramer (m.), die zojuist zijn tweede tegen SBV Excelsior heeft gemaakt en dat samen met Dirk Kuyt (r.) viert. (28-11-2015)
Sven van Beek (l.) is op zoek naar Michiel Kramer (m.), die zojuist zijn tweede tegen SBV Excelsior heeft gemaakt en dat samen met Dirk Kuyt (r.) viert. (28-11-2015)

De laatste twee duels wist Michiel Kramer het net te vinden voor Feyenoord. Tegen SBV Excelsior scoorde hij zelfs een hattrick. De spits lijkt zijn vorm te hebben gevonden, toch blijft Kramer zelf nuchter.

In gesprek met het Algemeen Dagblad reageert de aanvaller laconiek op zijn hattrick tegen Excelsior. Kramer kreeg de afgelopen weken kritiek, omdat hij te weinig in het spel betrokken zou zijn. Tegen FC Twente scoorde hij vorige week eenmaal. Het afgelopen weekend was hij met drie treffers de grote man in de stadsderby tussen Feyenoord en Excelsior.

Kramer blijft echter met zijn beide benen op de grond staan. "Weet je", opent de spits. "Als ik niet scoor, dan ben ik lui en zwak. Dan doe ik niks. Ik vind het allemaal prima. Hoeveel balcontacten ik tegen Excelsior had? Geen idee. Dus hoeveel ik de bal heb geraakt, dat vind ik ook niet zo relevant. Maar laten we zeggen minimaal drie keer. Ach joh, zoals ik al zei, ik ben niet zo van die statistieken."

In totaal wist Kramer dit seizoen acht keer het net te vinden dit seizoen. De teller stokte vorig seizoen, toen nog in dienst van ADO Den Haag, op zeventien treffers. Met acht treffers is Kramer niet de topscorer van Feyenoord. Dirk Kuyt heeft namelijk elf doelpunten gemaakt.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner