30.11.2015 16:03

Te Wierik even niet blij met ploeggenoten

Heracles Almelo-verdediger Mike te Wierik was zondagmiddag even niet blij met zijn ploeggenoten. De Heraclieden verloren in Utrecht met 4-2 van de plaatselijke voetbalclub. De club uit Almelo heeft na de uitstekende start inmiddels al drie wedstrijden op rij niet meer gewonnen.

Heracles Almelo verloor met 4-2, maar speelde een helft met een man meer. Kevin Conboy moest vlak voor rust vertrekken omdat hij zijn tweede gele kaart van scheidsrechter Jochem Kamphuis kreeg. "Ongelooflijk, verschrikkelijk, kan niet waar zijn", zei Te Wierik na afloop tegenover Tubantia.

"We hebben elkaar in de tweede helft in de steek gelaten", vervolgt de mandekker zijn verhaal. "Ik kan er niet bij, waarom doen we niet wat we moeten doen? Omdat sommigen denken dat ze een stapje minder kunnen doen. Hier is het laatste woord nog niet over gesproken."

Heracles Almelo kwam in Utrecht nog wel op voorsprong door een treffer van Iliass Bel Hassani. Na twee treffers van Nacer Barazite kwam het een kwartier voor tijd ook nog op gelijke hoogte via een treffer van Oussama Tannane, maar in de slotfase verloor Heracles Almelo dankzij twee treffers van Sébastien Haller.