01.12.2015 15:50

Poulsen niet gelukkig met huidige situatie

Simon Poulsen is niet bij met zijn huidige positie bij PSV. De Deen stapte afgelopen transferperiode over van AZ naar de huidige landskampioen, maar komt amper aan spelen toe. Bij PSV moet de linksback Joshua Brenet voor zich dulden in de pikorde, terwijl eerste keus Jetro Willems nog geblesseerd is. 

"Ik krijg van de coaches te horen dat ik hard train en mezelf laat zien op de training. Dat is in ieder geval iets. Nee, natuurlijk ben ik niet gelukkig met mijn huidige positie", aldus Poulsen op de website van het Eindhovens Dagblad. De linksback verloor de strijd om de basisplaats van Joshua Brenet, nadat Willems geblesseerd raakt. Dat Brenet de laatste weken goed op dreef is voor de Eindhovenaren werkt ook niet mee voor Poulsen. Brenet gaf afgelopen speelronde nog de assist op de 2-0 van Luuk de Jong tegen AZ. 

In de Jupiler League speelde Poulsen afgelopen weekend zijn eerste duel. Hij trad daarin aan tegen FC Den Bosch en speelde de volle negentig minuten. De wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel. Bij de hoofdmacht van PSV stond Poulsen slechts drie keer in de basis. Waaronder in de met 2-0 verloren Champions League-wedstrijd tegen Wolfsburg. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner