01.12.2015 20:53

Paris Saint-Germain begaat een slippertje

David Luiz behoudt het overzicht tijdens de Franse topwedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Olympique Marseille. (04-10-2015)
David Luiz behoudt het overzicht tijdens de Franse topwedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Olympique Marseille. (04-10-2015)

Paris Saint-Germain heeft voor de derde keer dit seizoen puntenverlies geleden in de Ligue 1. Het sterrenensemble uit de Franse hoofdstad slaagde er maandagavond niet in om Angers SCO te verslaan.

PSG is dit seizoen (bijna) ongenaakbaar in de Franse competitie. De hoofdstedelingen verloren nog geen enkele wedstrijd en hebben al een flinke voorsprong op de concurrentie. Op bezoek bij Angers SCO werd die voorsprong echter nauwelijks uitgebreid. PSG speelde, zonder Gregory van der Wiel en met Zlatan Ibrahimović als invaller, 0-0.

Olympique Lyon en AS Monaco hebben nu al een achterstand van respectievelijk zeventien en achttien punten. De club uit Lyon treedt maandagavond aan tegen FC Nantes. AS Monaco speelt tegen SM Caen, de nummer twee van de competitie.

Angers SCO, de tegenstander van PSG, is samen met SM Caen dé verrassing van het huidige Ligue 1-seizoen. Slechts drie ploegen versloegen dit seizoen Angers SCO. De promovendus veroverde in zestien speelrondes 27 punten en staat daarmee op een zeer knappe derde plaats.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner