02.12.2015 16:02

Bruma over Moreno: "Het groeit tussen ons"

Sébastien Haller (r.) is verlost van Jeffrey Bruma en kan op weg naar het doel tijdens PSV - FC Utrecht. (08-11-2015)
Sébastien Haller (r.) is verlost van Jeffrey Bruma en kan op weg naar het doel tijdens PSV - FC Utrecht. (08-11-2015)

Jeffrey Bruma ziet dat het steeds beter gaat met hem en Héctor Moreno centraal achterin bij PSV. De afgelopen twee seizoenen vormde Bruma bij PSV een duo met Karim Rekik. Laatstgenoemde speelt inmiddels zijn wedstrijden voor Olympique Marseille.

Bruma ziet dat hijzelf en Moreno steeds meer stappen vooruit maken. "Ik denk dat Héctor en ik onszelf als duo erg goed ontwikkelen", aldus Bruma in gesprek met Voetbal International. "Met Karim heb ik er ook een jaar over gedaan voordat we een écht blok vormden, en in het tweede jaar werden we kampioen. Met Héctor ben ik nu pas twee, drie maanden een koppel."

Bruma moest in het begin even wennen aan zijn Mexicaanse kompaan. "Met een nieuwe speler is het altijd afwachten hoe hij op mij reageert en ik op hem", vervolgt de mandekker van PSV zijn verhaal. "Het gaat om kleine dingen, maar zeker centraal achterin - waar ieder fout, iedere miscommunicatie een goal kan zijn - is dat van groot belang. Het groeit tussen ons, nu is het zaak om dit uit te bouwen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner